Ποιοι είμαστε

Κοντά σας από το 1970

Τα Φροντιστήρια “Βογιατζή” ιδρύθηκαν από τον Καθηγητή Μαθηματικών Γεώργιο Βογιατζή το 1970 στην Νέα Μάκρη και έχουν μια συνεχή δημιουργική παρουσία αλλά και ουσιαστική προσφορά στην περιοχή Νέας Μάκρης, Ραφήνας και Μαραθώνα. Σε αυτά έχουν φοιτήσει χιλιάδες μαθητές και έχουν διαπρέψει εκατοντάδες σημερινοί άριστοι επιστήμονες. Η σωστή επιλογή του κατάλληλου Φροντιστηρίου, έχει καθοριστική σημασία για την εξέλιξη και την επιτυχία των μαθητών.

Το Φροντιστήριο Γ. Βογιατζή με ιδιαίτερη φυσιογνωμία, είναι καταξιωμένο από το 1970 στην συνείδηση των μαθητών της περιοχής μας. Το υψηλό ποσοστό επιτυχίας κάθε χρόνο των μαθητών μας στις Γενικές Εξετάσεις είναι αποτέλεσμα της σωστής και προγραμματισμένης προετοιμασίας τους. Το Φροντιστήριο διευθύνεται από έμπειρους καθηγητές, με πλούσια εκπαιδευτική δραστηριότητα και συνεργάζεται με νέους, ικανούς και δοκιμασμένους καθηγητές. Υπάρχει πλήρης υποστήριξη των μαθητών μας σε κάθε μάθημα, με υψηλού επιπέδου εκδόσεις του Φροντιστηρίου μας. Το διαρκές ενδιαφέρον της διεύθυνσης και των διδασκόντων, μάς επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα κάθε ιδιαίτερο πρόβλημα των μαθητών μας, που δημιουργεί δυσκολίες στη σωστή παρακολούθηση των μαθημάτων.

Το σύγχρονο περιβάλλον και ο σύγχρονος εξοπλισμός του Φροντιστηρίου καθιστούν άνετη την παραμονή των μαθητών μας, εντός και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας. Επιδιώκουμε τη συγκρότηση ομοιογενών τμημάτων για την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών μας. Υπάρχει απόλυτος προγραμματισμός στη διδασκαλία κάθε μαθήματος (ολοκλήρωση της ύλης, διαγωνίσματα, επαναλήψεις). Έχοντας υπόψη τη γενικότερη οικονομική κατάσταση διαμορφώνουμε προσιτά δίδακτρα σε όλα τα προγράμματα σπουδών.

Είμαστε οι καλύτεροι και μπορούμε να το αποδείξουμε